Céljaink a 2024-es évre!

Az OC saját irodáknál, melyek az egész hálózat legjobb irodái között vannak, egyéni és csapat szinten is tartoltunk. Fantasztikus év van a hátunk mögött, mely messze felülmúlta az előzetes elvárásaimat!

 

Február 23.án, az OC Gálán ki fog derülni, hogy országos szinten mire volt elegendő ez a teljesítmény. Nagyon készülünk! Lesz élő bejelentkezés is, szóval mindenképp érdemes lesz velem tartanod aznap. Persze csak akkor, ha szívesen belátnál a kulisszák mögé. 

 

Egy értékesítőt nem a múltbéli, hanem a jelenlegi eredményei határoznak meg. Pont annyit érsz, mint a legutóbbi eladásod. Január 1-én mindenki nulláról indult, tele reményekkel, célokkal, ambícióval – velem sincs ez másképp.

 


2024-re az alábbi üzleti célokat határoztam meg:

1.      200 MFt-os egyéni bevétel (ez az álom cél).

2.      12 db 200 MFt feletti eladás – januárban már volt egy. 

3.      3 db 1 milliárd feletti eladás. – Merni kell nagyot álmodni, evés közben jön meg az étvágy (októberben volt életem első milliárd feletti értékesítése).

4.      300 MFt-os csapat bevétel – ha az egyéni megvalósul, akkor ezt messze magasan túl fogjuk szárnyalni.

5.      Az önálló értékesítők számának bővítése 10-re év végéig (jelenleg 6-an vagyunk).

6.      Még több és sokrétűbb tartalom.

7.      Az önálló értékesítők online jelenlétének erősítése és építése.

8.      Megtalálni a TDG számára tökéletes irodavezetőt – ez a ’25 és ’26-os év záloga, ha folyamatosan fejlődni szeretnénk iroda szinten.

9.      A TDG által nyújtott szolgáltatás színvonalát még magasabbra emelni – a két ünnep között 34 ötletet fogalmaztam meg erre vonatkozóan.

10.  Sikerkultúra megtartása, csak és kizárólag magas kvalitásokkal és nagy ambíciókkal rendelkező, sikerorientált emberek kerülhetnek be a csapatba.

 

Izgalmasnak és kifejezetten tartalmasnak ígérkezik az idei év! 

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod eladását

Scroll to Top