Török Dávid ingatlanszakértő

Rólam

Szia, Török Dávid vagyok, 7 éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel Budán és Pest belvárosában. 2017 január óta több, mint 10 milliárd forint felett forgalmaztam új- és használt lakóingatlanokat, valamint építési telkeket. Pályafutásom során kb. 250 embert képviseltem ingatlan tranzakciókban eladó vagy vevő oldalon. 2018-ban és 2019-ben a legjobb ingatlanértékesítő voltam több, mint 1000 tanácsadó közül az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatában.

Az ingatlanok iránti érdeklődésem a gyerekkoromra vezethető vissza. Mi voltunk az utca egyik első lakója, így folyamatosan voltak építkezések a környéken. Gyakran lógtunk be ezekbe az épülő házakba játszani. Érdekes volt felfedezni az ismeretlent, elképzelni ki és hogyan fog ott élni.

Egyetemi éveim alatt fogalmazódott meg bennem, amit a Corvinuson (alap és mesterszak) végeztem, hogy az ingatlan az a terület, amivel foglalkozni szeretnék. Megvizsgáltam a lehetőségeket és arra jutottam, a közvetítés, ahol a legtöbb hozzáadott értéket tudom adni.

A családomban és a környezetemben sok vállalkozó volt, ezt a kultúrát szívtam magamba. Tetszett, hogy ebben a szakmában saját magam oszthatom be az időmet, azzal dolgozhatok, akivel akarok, és a jövedelmem csak és kizárólag a teljesítményemtől függ. Arra alapoztam, hogy ha jól végzem a munkám, sok embernek oldom meg az élethelyzetét, segítek megtalálni álmai otthonát, olyan szolgáltatást nyújtok, amit mások nem, akkor hosszú távon ajánlani fognak.

Az elejétől fogva fontos volt számomra, hogy megkülönböztessem magam és kiemelkedjek a közvetítők közül. A szüleimtől tanult értékekre támaszkodtam: őszinteség, megbízhatóság, etikusság. Fiatalos látásmódom, innovatív hozzáállásom, és lehetetlen nem ismerő kitartásom gyorsan eredményre vezetett. Már az első teljes évemben bekerültem a legjobbak közé.

Minden megbízásomat úgy kezelem, mintha valamelyik családtagom ingatlanát kezelném. Ebből kifolyólag ügyfeleimet olyan tanácsokkal látom el, amit nekik adnék az adott helyzetben. Ez a megközelítés nagy felelősséggel jár. Éppen ezért folyamatosan fejlesztem magam, figyelem a piaci trendeket, és alkalmazok elsőként olyan értékesítési technikákat, amiket Magyarországon csak nagyon kevesen.

Ennek köszönhetően kétszer is megdöntöttem a hálózat egyéni bevételi rekordját, és 2019-ben az enyém volt a legnagyobb lakóingatlan eladás az országban.   

Megbízásokat már csak ajánlás és megkeresés alapján vállalok, kizárólag az általam meghatározott területen belül.

Célom/Misszióm: Megváltoztatni az ingatlanközvetítőkről kialakult rossz képet őszinte, megbízható, magas minőségű, értéket adó szolgáltatással.

Hiszek abban, hogy lehet ezt másképp is csinálni!

Török Dávid ingatlanszakértő aláírás

Bővebben megismernéd a történetem?

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod értékesítését

Scroll to Top