Török Dávid ingatlanszakértő

Rólam

Üdvözöllek, Török Dávid vagyok, 9 éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel Budán és Pest belvárosában. 2017 január óta több, mint 22 milliárd forint felett forgalmaztam új- és használt lakóingatlanokat, valamint építési telkeket. Pályafutásom során több mint, 400 embert képviseltem ingatlan tranzakciókban eladó vagy vevő oldalon. 2018 óta 5x egymás után lettem a legjobb ingatlanértékesítő több, mint 1500 tanácsadó közül az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatában.

Az ingatlanok iránti érdeklődésem a gyerekkoromra vezethető vissza. Mi voltunk az utca egyik első lakója, így folyamatosan voltak építkezések a környéken. Gyakran lógtunk be ezekbe az épülő házakba játszani. Érdekes volt felfedezni az ismeretlent, elképzelni ki és hogyan fog ott élni.

Egyetemi éveim alatt fogalmazódott meg bennem, amit a Corvinuson (alap és mesterszak) végeztem, hogy az ingatlan az a terület, amivel foglalkozni szeretnék. Megvizsgáltam a lehetőségeket és arra jutottam, a közvetítés, ahol a legtöbb hozzáadott értéket tudom adni.

A családomban és a környezetemben sok vállalkozó volt, ezt a kultúrát szívtam magamba. A sikerem kulcsa a megbízhatóság. Minden esetben korrektül szeretek eljárni, ezt pedig igazolják az ajánlásaim, amiket az évek során egyre többet kapok, a volt ügyfeleimtől.

Az elejétől fogva fontos volt számomra, hogy megkülönböztessem magam és kiemelkedjek a közvetítők közül. A szüleimtől tanult értékekre támaszkodtam: őszinteség, megbízhatóság, etikusság. Fiatalos látásmódom, innovatív hozzáállásom, és lehetetlen nem ismerő kitartásom gyorsan eredményre vezetett. Már az első teljes évemben bekerültem a legjobbak közé.

Minden megbízásomat úgy kezelem, mintha valamelyik családtagom ingatlanát kezelném. Ebből kifolyólag ügyfeleimet olyan tanácsokkal látom el, amit nekik adnék az adott helyzetben. Ez a megközelítés nagy felelősséggel jár. Éppen ezért folyamatosan fejlesztem magam, figyelem a piaci trendeket, és alkalmazok elsőként olyan értékesítési technikákat, amiket Magyarországon csak nagyon kevesen.

Ennek köszönhetően kétszer is megdöntöttem a hálózat egyéni bevételi rekordját, és 2019-ben az enyém volt a legnagyobb lakóingatlan eladás az országban.   

Megbízásokat már csak ajánlás és megkeresés alapján vállalok, kizárólag az általam meghatározott területen belül.

Célom/Misszióm: Megváltoztatni az ingatlanközvetítőkről kialakult rossz képet őszinte, megbízható, magas minőségű, értéket adó szolgáltatással.

Hiszek abban, hogy lehet ezt másképp is csinálni!

Török Dávid ingatlanszakértő aláírás

Bővebben megismernéd a történetem?

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod értékesítését

Scroll to Top