Referenciák

Dávidot ajánlás alapján kerestük meg és utólag mondhatjuk, hogy jól döntöttünk. A vele való együttműködés hatékony és sikeres volt. A lakás árazásában nagyon jó meglátásai voltak, és az előzetes becslése beigazolódott az eladási ár tekintetében. Az ingatlan videóval és képekkel való illusztrálása rendkívül reális képet adott a lakásunkról, jól bemutatta annak adottságait, nem rejtegetve az esetleges hiányosságait. A vásárlói célcsoport meghatározása és megfelelő értékesítési stratégia kiválasztása lehetővé tette a hatékony értékesítést a járvány alakította körülmények között is. A vele való munka egyszerű, gondtalan, mindenkinek szívesen ajánljuk.

Krisztina & Máté

Mint megtapasztaltam az ingatlanpiac egy vad világ. Szerencsés vagyok, mert Dávid tanácsai és meglátásai igen hasznosnak bizonyultak és mint jó vezető, segített elkerülni a hibákat és jó döntéssel zárni az értékesítést!

Az ingatlan marketing tevékenység profi szinten volt levezényelve és egy a jelenlegi helyzetben mindenhol hallható ingatlanpiaci megtorpanás ellenére Dávid kevesebb, mint egy hónap alatt levezényelte az adásvételt.

Molnár Péter testépítő világbajnok

Dávid nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a régi otthonunkat jó szívvel adjuk tovább, és sokat segített abban is, hogy új lakásunkat is meg tudjuk vásárolni! Profi hozzáállás, kreatív ötletek, rugalmasság – jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Zsuzsi és Attila

Dávidot majdnem napra pontosan egy éve ismertük meg és az elmúlt egy év során több ingatlanunk értékesítésében is segítségünkre volt. Munkája sikerességét mutatja, hogy mindhárom ingatlan – bár nagyon eltérő típusú és értékű ingatlanokról beszélhetünk – rövid időn belül új tulajdonosra talált az elképzeléseinknek megfelelő kondíciókkal.

Ne tévesszen meg senkit fiatal kora, mert személyiségében szerencsésen egyesíti a mai kor gyorsaságát, rugalmasságát és kreativitását, azonban (ha jól tudom) eddigi öt éves szakmai tapasztalata alapján már egyben kellő óvatossággal és megfontoltsággal is kezelte megbízásainkat. Mi nagyon elégedettek voltunk munkájával, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki ingatlant venni-, vagy eladni szeretne. Kívánunk neki továbbra is az eddigiekhez hasonló szakmai sikereket és sok boldogságot feleségével és kislányával, Lorával!

Mónika és Gábor

Mónika és Gábor referencia
Kele Dóra referencia

Nem volt egyszerű feladata Dávidnak, és nem elsősorban a lakás eladására gondolok. Szoros menetrend és nagyon sűrű munkarend jellemez, ez Őt azonban nem tántorította, türelmesen várta, hogy visszahívjam, hozzám időzítette a teendőket. Akkor sem tűnt meglepettnek, mikor kiderült, mégsem tudunk egyhamar kiköltözni, neki ez sem jelentett akadályt. Profizmusa, a munkához való hozzáállása és a rugalmassága olyan előnyök, amelyek így együtt ritkán szoktak járni. Nagyon örülök, hogy végül 3 nap alatt eladta a lakást, ezzel is bizonyítva, hogy nála jobb helyre nem kerülhetett volna a régi otthonunk. Ajánlom Dávidot minden olyan lakáseladás előtt álló embernek, akinek 1. eddig rossz tapasztalatai voltak az ingatlanosokkal, de hajlandó megváltoztatni a véleményét, 2. akik elfoglaltak, és szívesen bíznák az eladást egy igazi profira, 3. akik a legjobb ár-érték arányban kívánják eladni az ingatlanjukat. Én maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm, Dávid!

Kele Dóra

Ezúton szeretném megköszöni a 7. kerület Hernád utca 43 alatt található 80 nm-es lakásom értékesítésében nyújtott segítségét. Nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy késve befutó kollégája helyett Önre bíztam megfelelő vevő megtalálását. Külön köszönet illeti, amiért tekintettel volt arra, hogy kisgyerekes anyukaként nem tudtam érdemben közreműködni a lakás bemutatásában és vállalta, hogy kulccsal beengedi az érdeklődőket. Mivel tudom, hogy főleg a budai oldalon dolgozik, voltak fenntartásaim a lakás árának meghatározása kapcsán, de örülök annak, hogy megfogadtam a tanácsát, mert nagyon reálisan mérte fel a lehetőségeket és kifejezetten elégedett vagyok a kialakult végeredménnyel. A humoros hirdetés és a higgadt, türelmes, magabiztos ügyfélkezelés szintén elismerésre méltó. Összességében azt gondolom, hogy Ön az értékesítés során megismert ingatlanközvetítők élvonalába tartozik. Ha úgy alakul, hogy ismét a belvárosba költöznénk, vevőként is mindenképpen keresni fogjuk.

Steer-Abod Márta

Steer Abod Márta referencia
Ambrus Nikolett

Amikor eldöntöttük, hogy eladjuk a lakásunkat nem szerettük volna ingatlanos közreműködését. Sajnos, nagyon sok negatív véleményt lehet róluk hallani és ezért idegenkedtünk az együttműködéstől. Nagyon sok ingatlanos hívott a lakással kapcsolatban és végül Török Dávidnak adtunk egy lehetőséget, hogy személyesen is találkozzunk és elmondhassa, hogyan tudna abban segíteni, hogy megtaláljuk a vevőt. Érvelésével meggyőzött arról, hogy átgondoljuk az ingatlanos bevonását. Végül úgy döntöttünk, hogy adunk neki egy esélyt arra, hogy megmutassa, mit is tud valójában. Dávid személyében egy alázatos, magabiztos, szorgalmas embert ismertünk meg, aki lerombolta az addig az ingatlanosokról alkotott negatív sztereotípiánkat. Azt csinálta amit elvállalt és figyelt arra, hogy mi eladóként mit és hogyan szeretnénk az eladással kapcsolatban. Szorgalmas munkájával rövid időn belül megtalálta a vevőt és úgy gondolom, hogy ezzel azt is bebizonyította, hogy jól döntöttünk, amikor leszerződtünk vele. Elégedettek vagyunk a munkájával és szívesen ajánljuk másoknak is.

Ambrus Nikolett

Örülök, hogy kizárólagosan Önt bíztam meg budai lakásom értékesítésével, bár személyesen nem találkoztunk, részletes telefonos megbeszéléssel, emailes kapcsolattartással ez egyáltalán nem jelentett problémát. A piacot teljesen jól átlátja, kezeli. Tetszett a rendszeres, havi beszámoló, kapcsolattartás. Végig azt éreztem, hogy maximálisan az én érdekeimet képviselte és ez igazán megnyugtató, jó érzés volt. Megbízható, pontos, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Tovább szép sikereket kívánok!

Illés Anikó

Illés Anikó referencia
Szandai Szilvia referencia

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember olyan munkát végezzen, amit szeret, különösen igaz ez a szolgáltatói tevékenységben. Amit tapasztaltam ingatlan eladásom során az az, hogy e nélkül az ingatlan szakértő nem fog jól dolgozni. Amikor az ingatlan értékesítőkkel szembeni előítéleteim már-már beigazolódni látszódtak, az utolsó előtti pillanatban megjelent Dávid. Őszintén, világosan, nem tolakodóan tájékoztatott a lehetőségekről, reálisan vázolta fel mit várhatunk, mit kaphatunk. Nem csalódtam benne, azt kaptuk, amit ígért, sőt attól még sokkal, de sokkal többet. Török Dávid személyében egy rendkívüli fiatalembert ismerhettünk meg, kedves, barátságos, figyelmes és nagyon szereti a munkáját. Az értékesítés során folyamatos kapcsolatot tartott velünk, és mindvégig figyelt ránk, mint ügyfélre és, mint emberre. Szinte az első pillanattól tisztában volt a lakás előnyeivel és hátrányaival, különösen nagy szakértelemmel, tudással, agilitással végezte a munkáját. Mindezt bizonyítja az, hogy teljesítette a kérésünket: „gyorsan és jó áron add el a lakásunkat”. Török Dávid munkájával maximálisan elégedett vagyok, és örülök, hogy velünk, értünk dolgozott.

Szandai Szilvia

Én eredetileg nem akartam ingatlaniroda segítségét igénybe venni a lakásunk eladásához. Dávid keresett meg a magán úton elindított hirdetésem alapján, és egy személyes beszélgetés után döntöttem úgy, hogy megbízom benne és igénybe veszem az OC segítségét. A megállapodásban megbeszélteket maradéktalanul betartotta, rugalmasan és megbízhatóan intézte az értékesítést. A vételárral kapcsolatban is az érdekeinket figyelembe véve tárgyalt és sikerült az elképzelt áron értékesíteni a lakást. Áprilisban kötöttünk szerződést, és május elejére megvolt a vevő. Udvarias, rugalmas, szakmájában tájékozott, naprakész, és megbízható embert ismertem meg személyében. Maximálisan elégedett vagyok az együttműködésünkkel, nem bántam meg, hogy végül irodán keresztül értékesítettük a lakást, és örülök, hogy Dávidot megismertem.

Mészárosné Ágnes

Mészárosné Ágnes referencia

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod eladását

Scroll to Top