Egy felejthetetlen év

A 2018-as év minden várakozásomat felülmúlta. Visszatekintve a számokra és végiggondolva mennyi minden történt az év során én is csak ámulok. Mindez valóban egy év alatt történt volna? Az évköszöntő Facebook posztomban már utaltam rá, hogy számomra 2018 a családról, életmódváltásról és rengeteg munkáról szólt. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy sikereimben milyen fontos szerepet játszik a családom és az a támogató közeg, amely körbe vesz. Még egyszer szeretném hálám kifejezni ezért a csodálatos évért Nektek és azon Ügyfeleimnek, akik megtiszteltek bizalmukkal és életük egy fontos fejezetének részese lehettem. Köszönöm!

Alapvető beállítottságom szerint mindig a jövőn járnak a gondolataim. Folyamatosan arra koncentrálok, hogyan lehetnék még jobb, hatékonyabb, eredményesebb. Ebből kifolyólag sokszor arra sem emlékszem mi történt az előző hónapban, összefolynak az események.

Idén, év vége és a több szabadidő alkalmával arra is szántam időt, hogy elcsendesítsem elmém, felidézzem az elmúlt év történéseit. Elemeztem a számaimat, visszagondoltam a főbb történésekre, végiggondoltam miben sikerült előrelépnem és miben van még szükségem fejlődésre.

Azt gondolom mostantól ezt minden évben meg fogom tenni. Neked is ajánlom, mert eddigi életemben először éreztem valódi hálát mindazért, amim van és ez nagyon jó érzés, valamint hatalmas érzelmi fejlődés a részemről. Számomra ugyanis nehézséget okoz értékelni a teljesítményemet, nagyon magas elvárásaim vannak magammal szemben az élet minden területén. Arról már szerencsére leszoktam, hogy másokhoz mérjem, hasonlítsam magam és ezt Neked sem ajánlom, mert teljes tévútra tud vezetni és a legtöbbekre inkább negatívan hat, tehát teljesítménycsökkenéshez, rossz közérzethez vezet. Velem legalábbis ez történt.

Mi az, ami nálam bevált, működik és fókuszban tart? A saját magamnak tett ígéreteim megtartása! A jövő évben is erre fogok koncentrálni és ha Te is így teszel, akkor garantálom, minden célod megvalósul; sőt még annál is többet fogsz tudni elérni, mint amire számítottál!

A munkám tekintetében beszéljenek a számok helyettem.

A magánéletemből is kiemelnék egy eseményt, mely számomra többet jelentett, mint bármilyen rekord vagy szám, amit elértem, megdöntöttem.

Köszönöm, hogy időt szántál cikkem elolvasására. A következő blogposztom címe: “Merj nagyot álmodni” lesz. Az új év alkalmával a célok kitűzésére fog fókuszálni. Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor ajánlom kövess be Facebookon, így biztosan nem fogsz lemaradni róla.

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod eladását

Scroll to Top