A csend hangjai - őszintén Török Dáviddal

A csend hangjai

Az elmúlt hetek számomra nagyrészt tervezéssel, elmélkedéssel, új célok kitűzésével teltek. Folyamatosan azon jár az agyam, hogyan tudnám még jobban kiszolgálni ügyfeleimet, hogyan tudnék még több értéket teremteni másoknak.

Annyit elárulhatok, május végéig bőven van mit csinálnunk. Rengeteg izgalmas, innovatív dolgot tervezek bevezetni a munkámba.

Olyan komplex és strukturált megoldásokat, melyeket senki más nem használ Magyarországon.

A célom, hogy egy fiatalos, 21. századi, korszerű technológiákat alkalmazó szolgáltatást alkossak. Sokkal magasabb szintre emeljük az ingatlanközvetítést!

Bízom benne, sokan követik majd idővel a példámat, és itthon is olyan magas presztízsű szakmává válhat az ingatlanközvetítés, mint például Amerikában, Nyugat Európában vagy Ausztráliában.

Ennek a törekvésnek az egyik első lépcsője újonnan indult műsorom: az Őszintén Török Dáviddal, melyet az Instagram Live-on követhettek, és a Podcast csatornámon tudtok utólagosan visszahallgatni.

A műsor keretében ingatlanpiaci szakértőket, valamint az ingatlanértékesítéshez kapcsolódó szakembereket fogok megszólaltatni.

Ha szeretnél jobb értékesítővé válni vagy érdekelnek az ingatlanok, esetleg drágábban szeretnéd eladni a lakásod, akkor ez a műsor Neked szól!

Őszintén Török Dáviddal

Ingatlanpiac, ingatlanfotózás, jog, hitel, újépítés, régi házak, polgári lakások. Minden, ami az ingatlanértékesítéssel kapcsolatos. Hétfőnként az instagramon, keddenként itt. 7 éve foglalkozom ingatlan értékesítéssel Budapesten. 2017-től kezdve több, mint 10 milliárd forint felett forgalmaztam, 250 ügyféllel. 2018-ban és 2019-ben a legjobb ingatlanértékesítő voltam több, mint 1000 tanácsadó közül az ország legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatában.

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod eladását

Scroll to Top