TDG

Felemelkedés – 2022 évértékelő

Először is szeretném megköszönni és hálámat kifejezni Számotokra, amiért itt vagytok, követtek és osztoztok velem az utamon! 

 

Aki csak és kizárólag a számokat akarja megtudni, annak nem húzom az idejét, ide rakom az elejére. Ha viszont az emberre is kíváncsi vagy, akkor kérlek olvass majd tovább. 

 

Értékesítések: 61 eladás + 18 kiadás

Forgalom: 6.441.258.348 Ft

Megbízások száma: 54 kizárólagos, 32 általános, 33 kiadó

 

Social média elérések:

Facebook – 1.273.000

Instagram – 57.490

Youtube – 82.330 megtekintés, 702.000 elérés

TikTok – 6.800.000

 

Sikerült a tavalyi évben igen magasra tett lécet még magasabbra emelni. Minden tekintetben pályafutásom eddigi legjobb és egyben legsikeresebb évét zártam! 

 

Megmondom őszintén, amikor 9 évvel ezelőtt belevágtam a szakmába, álmomban sem gondoltam, hogy idáig jutok. Nem elsősorban az elért eredményekre gondolok – bár hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok rájuk büszke -, hanem arra az elképesztő fejlődésre, amin emberileg keresztülmentem.

 

Nem szégyellem kimondani, egy taknyos, magának való kölyök voltam, akinek hatalmas ambíciói és vágyai voltak. Belül azonban el voltam veszve, kerestem, de nem találtam a helyem a világban. Úgy éreztem, senki sem ért meg és a legtöbben átnéznek rajtam. Utólag visszanézve ez nem így volt, elképesztően nagy önbizalomhiányban szenvedtem.

Volt valaki, aki mégis meglátott bennem valamit és segítő kezet nyújtott. Nem tudom, hol tartanék Kühne Kata nélkül, de nem is akarom megtudni. Az Otthon Centrum és a benne lévő emberek megváltoztatták az életem. Örökké hálás leszek ezért! 

 

Miért osztom meg Veled mindezt? Mert így indult az a fejezet az életemben, amit idén lezártam. Számomra ez az év nem a háborúról, az elszálló inflációról és energiaárakról, a növekvő kamatokról, a lassuló ingatlanpiacról szólt. Ezek pusztán körülmények, melyekre nincs hatásom. Arra fókuszáltam, amire van: önmagamra, az érzéseimre, a vágyaimra. Nem azokról a vágyakról beszélek, amit a social média és más emberek próbálnak ránk erőltetni, hanem azokra, amiket valóban, őszintén, mélyen belül ÉN szeretnék.

 

A belső munka sosem könnyű. Úgy éreztem, ahová tartok, egyedül már kevés vagyok. Éppen ezért szakemberre bíztam magam. Ez a folyamat jelenleg is tart. 

 

Mire jöttem rá idén? 

#1 Vezetővé válás

Mindig is úgy képzeltem el magam, mint aki vezet másokat. Eddig azonban nem álltam erre készen. Kicsit tartottam is tőle, mert eddig rossz tapasztalataim voltak. Sikerült ezen túllépnem és csapatépítésbe kezdtem. Sokat kell még fejlődnöm, mint vezető, de dolgozom azon, hogy jobbá váljak. Ha pedig valamit a fejembe veszek…

 

#2 Légy autentikus

Az elmúlt években felvettem egy általam jónak gondolt szerepet és e szerint jelentem meg a médiában. Ez működött is a maga módján. Aztán elkezdtem kísérletezni. Egyre többször mutattam meg, milyen is vagyok valójában. Rá kellett jönnöm, az “igazi” Dávidot még többen kedvelik és szerethetőbb, mint a “megjátszott”. Ahhoz, hogy valaki teljesen meg tudja magát mutatni, 100%-ig el kell tudnia magát fogadni. Ezt még nem értem el (még mindig hatással tud rám lenni egy-egy negatív komment), de rajta vagyok! 

 

#3 Az ötletek önmagukban semmit sem érnek

Minden nap legalább 30-60 percet arra szánok, hogy általam hasznosnak tartott cikkeket, videókat, podcasteket olvassak, nézzek, hallgassak. A világ legjobb ingatlanértékesítőitől igyekszem tanulni, megérteni a működési elveiket, folyamataikat, rendszereiket. Ebből adódóan számtalan ötletem van azzal kapcsolatban, hogyan tudnám a vállalkozásomat még jobbá és hatékonyabbá tenni. A probléma ott van, hogy az ötletek nagy része még mindig ott porosodik a polcon és nem került megvalósításra. Tudatosítottam magamban ezt és a tettek mezejére léptem. Több nagyszabású projektet is végig vittem idén, amivel sikerült előrelépni. Az elmúlt 3 hónap statisztikái rendkívül attraktívak. Jó úton járunk és tervezünk még egy lapáttal rátenni! 

 

#4 Alkotni felemelő érzés

Vettem már néhány lakást befektetési céllal, de teljes körű felújításba sosem mertem kezdeni. Idén sikerült ezt a gátat is ledönteni. A feleségemmel közös projekt keretében megálmodtuk és megcsináltuk ezt a csodálatos lakást @theonebudapest. Ráébredtem, mennyire jó érzés szinte a semmiből létrehozni valami olyat, amitől másoknak is megdobban a szíve. Nem vártan rengeteg dolgot értettem és tanultam meg a folyamat során, amit a munkámban azonnal hasznosítani is tudtam. Lesz folytatás! 

 

#5 Úgy tekinteni magamra, mint egy olimpiai sportoló 

(Ha kíváncsi vagy rá ez pontosan mit jelent, akkor jelezd kommentben.)

 

+1 CEO fejjel gondolkodni

Rá kellett jönnöm, nem a megfelelő szemüvegen keresztül tekintettem eddig a vállalkozásomra. Van a fejemben egy vízió azzal kapcsolatban, mit szeretnék elérni a szakmában. Nézőpontot kellett váltanom ahhoz, hogy ez megvalósulhasson. A döntéseim előtt megkérdezem magamtól, ha egy multinacionális cég vezérigazgatója lennék, akkor mit tennék ebben a helyzetben? Ezzel a mentalitással építem tovább az üzletem.

 

Mire számíthatsz tőlem 2023-ban?

Mint korábban írtam, egy közel 10 éves fejezet lezárult. Ebben az évtizedben minden csak és kizárólag rólam, Török Dávidról szólt. Viszont egy ideje már ez nem egy ‘one man show’. Szeretnék egy picit hátrébb lépni és nagyobb teret biztosítani a körülöttem lévők számára. Magam helyett mások segítésére és támogatására koncentrálni. Ennek az előkészítése hónapok óta zajlik, hamarosan Ti is láthatjátok majd a változást.

 

Természetesen továbbra is a legfőbb fókusz az értékesítésen, a teljes körű, az országban a legmagasabbminőségű és színvonalú ügyfélkiszolgáláson és marketingen lesz. Hiszek abban, hogy ezek nemcsak hangzatos szavak, hanem valóban az egyik, ha nem a legjobb szolgáltatást nyújtja a TDG Budapesten a lakóingatlanok terén!

 

Nagyapám szavaival szeretnék búcsúzni: “Mindegy, hogy mit csinálsz, de abban légy a legjobb!” Kívánom, hogy mindannyian ki tudjuk hozni magunkból 2023-ban a bennünk lévő legjobbat! 

 

Szeretnéd az ingatlanod a legmagasabb áron eladni?

Török Dávid ingatlanszakértő

Kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudom támogatni ingatlanod eladását

Scroll to Top