Professzionális ingatlan fotózás

Külső, belső és nagytotál képek készítése egyeztetett időpontban!

109

Az ingatlanhirdetés alfája és omegája az ingatlanról készült megfelelő képek

Minőségi fotók nélkül hirdetni olyan, mintha csali nélkül horgásznál. Az érdeklődők akkor fognak rákattintani a hirdetésünkre, ha az első képpel megragadjuk a figyelmüket és akkor fogják felvenni velünk a kapcsolatot, ha a további képek az elérhető legmegnyerőbb formában mutatják be ingatlanunkat. A profi fotók hozzásegítenek ahhoz, hogy legjobb áron sikerüljön értékesítened az ingatlant.

Profi fotók készítéséhez profi felszerelésre és szakértelemre van szükség

Egy telefonnal vagy gyengébb fényképezőgéppel készített, nem jól beállított fotó nem adja vissza megfelelően a tereket, fényviszonyokat és a gyenge képminőség miatt rosszabbnak fog tűnni az ingatlanod, mint amilyen valójában.

Bízd ránk az ingatlanod befotózását!

Az ingatlan fotózáshoz gyakorlott szem kell, amit biztosítani is tudunk szakértő kollégánk személyében, akinek több, mint 400 ingatlan fotózás áll a háta mögött. A lakást felkészítjük és berendezzük a fotózásra, illetve megkeressük a megfelelő látószögeket a térkapcsolatok legjobb ábrázolására.

A fotózás menete

Indulásként egyeztetjük a projekt részleteit.
Az átbeszélt részletekre odafigyelve, az ingatlanról külső, belső valamint részlet és nagytotál felvételeket készítünk a megbeszélt időpontban.
Az elkészült összes felvételt kis méretben, vízjellel elküldjük áttekintésre, amelyek közül Ti választjátok ki a nektek tetsző felvételeket.
A kiválasztott képeket utómunkát követően teljes méretben, jpg formátumban adjuk át.

Szeretnél professzionális fotókat készíttetni az ingatlanodról?

Kérj tőlünk ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!
Scroll to Top