Lélegzetelállító 3D ingatlan bejárás

Valósághű ingatlan bemutatás személyes jelenlét nélkül a nap 24 órájában.

A távolság többé nem akadály

A 3D ingatlan bejárás garantáltan kiemel a többi ingatlanhirdetés közül, hiszen úgy mutatja be az ingatlanodat, hogy azt az érdeklődő biztosan megjegyezze!

Előnye, hogy akár fizikai találkozó nélkül is meg tudod mutatni az ingatlanodat, például egy előzetes online bejárás keretében. Ezzel előre le tudod szűrni az érdeklődő szándékait, komolyságát és végül csak azokat kell beengedned a lakásodba, akik valóban komoly vásárlási szándékkal rendelkeznek!

Hogyan kell elképzelni egy 3D-s bejárást? Kattints és megmutatom!

Tökéletes tér-élmény

A speciális kameránk szenzorai letapogatják a teret, majd erről 3D modellt alkot. Így gyakorlatilag ott érezhetjük magunkat az ingatlanban és minden apró részletét megnézhetjük, megtapasztalhatjuk.

Az elkészült modellt egy linken keresztül megoszthatjuk az érdeklődőkkel, akik akár családtagoknak, rokonoknak is meg tudják mutatni az ingatlant és könnyebben köteleződhetnek el és hozhatnak döntést.

48 óra alatt elkészülő 3D ingatlan bejárás

A felvétel után 48 órával már meg is kapod a kész 3D modellt egy link formájában, amit könnyedén megoszthatsz a potenciális vásárlóiddal.

Babaház nézet

A babaház nézet arra szolgál, hogy az ingatlan egyes helyiségeit virtuálisan helyezzük el, körbeforgathatóan a térbe. Így gyakorlatilag ráközelíthetsz a Téged érdeklő részekre, helyiségbe és nem kell bejárnod a teljes ingatlant, hogy eljuss A-ból B-be.

Török Dávid ingatlanszakértő

Szeretnél saját 3D-s bejárást az ingatlanodról?

Kérj tőlünk egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Scroll to Top