Szeretnéd ingatlanodat a lehető legmagasabb áron eladni?

Ingatlan tanácsadás – 3D bemutató – Ingatlan fotózás

Török Dávid ingatlanszakértő

“Egyáltalán szükségem van segítségre az ingatlanom eladásához?”

Teljesen őszintén: Nem feltétlenül!

Pontosan tudom, hogy a legtöbben tartanak egy ingatlanos bevonásától és hogy számos negatív előítélet van az emberek fejében a szakmánkkal kapcsolatban (hozzáteszem, esetenként jogosan). Ingatlanosok segítsége nélkül is elkelnek bizonyos lakások és ehhez még csak nem is kell messze a piaci árak alatt árulnunk ingatlanunkat.

 

Mindezek ellenére a legtöbbek számára szakember segítsége nélkül az ingatlan értékesítése rövid időn belül válik nyűgös, stresszes, rémálomba illő élménnyé.

 

Az ingatlan értékesítés egy szakma. Meg lehet próbálni egyedül is, de a tapasztalat azt mutatja, hogy egy ennyire összetett folyamatot érdemes szakemberre bízni.

Miért hallgass rám?

Szia, én Török Dávid vagyok és 8 éve foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Az elmúlt 4 évben közel 12 milliárd forint értékben forgalmaztam lakó ingatlanokat és építési telkeket. Többször is az ország legjobb értékesítőjének választottak Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózatában, több mint 1400 értékesítő közül.

Rendszeresen jelennek meg szakmai cikkeim a femina.hu-n, illetve hívnak meg rádió (Manna FM) műsorokba. Átlagosan minden héten eladok egy ingatlant, így rálátásom van az eladási árakra, piaci trendekre, keresési szokásokra.

Én és a csapatom a következőkben tudunk segítségedre lenni

Ingatlan tanácsadás

3D bemutató

Ingatlan fotózás

Ügyfeleim mondták

Dávid nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a régi otthonunkat jó szívvel adjuk tovább, és sokat segített abban is, hogy új lakásunkat is meg tudjuk vásárolni! Profi hozzáállás, kreatív ötletek, rugalmasság – jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Zsuzsi és Attila

Dávidot majdnem napra pontosan egy éve ismertük meg és az elmúlt egy év során több ingatlanunk értékesítésében is segítségünkre volt. Munkája sikerességét mutatja, hogy mindhárom ingatlan – bár nagyon eltérő típusú és értékű ingatlanokról beszélhetünk – rövid időn belül új tulajdonosra talált az elképzeléseinknek megfelelő kondíciókkal.

Ne tévesszen meg senkit fiatal kora, mert személyiségében szerencsésen egyesíti a mai kor gyorsaságát, rugalmasságát és kreativitását, azonban (ha jól tudom) eddigi öt éves szakmai tapasztalata alapján már egyben kellő óvatossággal és megfontoltsággal is kezelte megbízásainkat. Mi nagyon elégedettek voltunk munkájával, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki ingatlant venni-, vagy eladni szeretne. Kívánunk neki továbbra is az eddigiekhez hasonló szakmai sikereket és sok boldogságot feleségével és kislányával, Lorával!

Mónika és Gábor

Én eredetileg nem akartam ingatlaniroda segítségét igénybe venni a lakásunk eladásához. Dávid keresett meg a magán úton elindított hirdetésem alapján, és egy személyes beszélgetés után döntöttem úgy, hogy megbízom benne és igénybe veszem az OC segítségét. A megállapodásban megbeszélteket maradéktalanul betartotta, rugalmasan és megbízhatóan intézte az értékesítést. A vételárral kapcsolatban is az érdekeinket figyelembe véve tárgyalt és sikerült az elképzelt áron értékesíteni a lakást.

 

Áprilisban kötöttünk szerződést, és május elejére megvolt a vevő. Udvarias, rugalmas, szakmájában tájékozott, naprakész, és megbízható embert ismertem meg személyében. Maximálisan elégedett vagyok az együttműködésünkkel, nem bántam meg, hogy végül irodán keresztül értékesítettük a lakást, és örülök, hogy Dávidot megismertem.

Mészárosné Ágnes

Scroll to Top