Add el ingatlanod egyénre szabott stratégia, tudatos, lépésről lépésre felépített folyamat alapján!

Minden élethelyzet más, így az ingatlan eladással kapcsolatos célok is eltérőek.

  • Van, aki gyorsan túl akar lenni az eladáson és minél előbb meg akarja kapni a vételárat.
  • Van, aki ráér, ezért a lehető legmagasabb árat szeretné elérni.
  • Van, aki távol lakik az eladni kívánt ingatlantól, így szüksége van egy megbízható partnerre.
  • Van, aki válik, ezért kénytelen értékesíteni az ingatlant.
  • Van, ahol bővül a család és több térre van szükség.

Hiszek abban, hogy mindenki számára létezik megfelelő megoldás. Az értékesítési stratégiát minden esetben az adott ügyfél céljainak és elképzeléseinek megfelelően alakítom ki, kezdve az árazástól, a marketing stratégián keresztül, a visszajelzési rendszeren át egészen a megegyezés és a tranzakció lezárásáig.

Dolgozzuk ki közösen a Te egyénre szabott stratégiádat!

Miért hallgass rám?

Szia, én Török Dávid vagyok és 8 éve foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Az elmúlt 4 évben több mint 15 milliárd forint értékben forgalmaztam lakóingatlanokat és építési telkeket. Többször is az ország legjobb értékesítőjének választottak Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózatában, több mint 1400 értékesítő közül.

Rendszeresen jelennek meg szakmai cikkeim a femina.hu-n, illetve hívnak meg rádióműsorokba (Manna FM). Átlagosan minden héten eladok egy ingatlant, így rálátásom van az eladási árakra, piaci trendekre, keresési szokásokra.

Én és a csapatom a következőkben tudunk segítségedre lenni:

Ingatlan tanácsadás

Egy profi szakember képes a legjobb feltételeket és árat kialkudni, a lehető legtöbb potenciális ügyfelet megszólítani, érzelmeket kiváltani és ezzel milliókat tenni a zsebedbe.

3D bemutató

A 3D ingatlan bejárás garantáltan kiemel a többi ingatlan hirdetés közül. Úgy mutatja be az ingatlanodat, hogy azt az érdeklődő biztosan megjegyezze…

Ingatlan fotózás

Minőségi fotók nélkül hirdetni olyan, mintha csali nélkül horgásznál. Az érdeklődők akkor fognak rákattintani a hirdetésünkre, ha az első képpel megragadjuk a figyelmüket…

Az ingatlanpiac legfrissebb hírei

Iratkozz fel hírlevelemre és havonta egyszer elszállítom az ingatlanpiac legfrissebb híreit egyenesen az e-mail fiókodba!

Török Dávid ingatlanszakértő - hírlevél

Ügyfeleim mondták

Dávidot ajánlás alapján kerestük meg és utólag mondhatjuk, hogy jól döntöttünk. A vele való együttműködés hatékony és sikeres volt. A lakás árazásában nagyon jó meglátásai voltak, és az előzetes becslése beigazolódott az eladási ár tekintetében. Az ingatlan videóval és képekkel való illusztrálása rendkívül reális képet adott a lakásunkról, jól bemutatta annak adottságait, nem rejtegetve az esetleges hiányosságait. A vásárlói célcsoport meghatározása és megfelelő értékesítési stratégia kiválasztása lehetővé tette a hatékony értékesítést a járvány alakította körülmények között is. A vele való munka egyszerű, gondtalan, mindenkinek szívesen ajánljuk.

 

Krisztina és Máté

Dávidot majdnem napra pontosan egy éve ismertük meg és az elmúlt egy év során több ingatlanunk értékesítésében is segítségünkre volt. Munkája sikerességét mutatja, hogy mindhárom ingatlan – bár nagyon eltérő típusú és értékű ingatlanokról beszélhetünk – rövid időn belül új tulajdonosra talált az elképzeléseinknek megfelelő kondíciókkal.

Ne tévesszen meg senkit fiatal kora, mert személyiségében szerencsésen egyesíti a mai kor gyorsaságát, rugalmasságát és kreativitását, azonban (ha jól tudom) eddigi öt éves szakmai tapasztalata alapján már egyben kellő óvatossággal és megfontoltsággal is kezelte megbízásainkat. Mi nagyon elégedettek voltunk munkájával, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki ingatlant venni-, vagy eladni szeretne. Kívánunk neki továbbra is az eddigiekhez hasonló szakmai sikereket és sok boldogságot feleségével és kislányával, Lorával!

Mónika és Gábor

Mint megtapasztaltam az ingatlanpiac egy vad világ. Szerencsés vagyok, mert Dávid tanácsai és meglátásai igen hasznosnak bizonyultak és mint jó vezető, segített elkerülni a hibákat és jó döntéssel zárni az értékesítést!

Az ingatlan marketing tevékenység profi szinten volt levezényelve és egy a jelenlegi helyzetben mindenhol hallható ingatlanpiaci megtorpanás ellenére Dávid kevesebb, mint egy hónap alatt levezényelte az adásvételt.

 

Molnár Péter testépítő világbajnok

Török Dávid ingatlanszakértő

Bízd rám ingatlanod eladását!

Kérd díjmentes konzultációmat, melyhez ingyenes értékbecslést és piaci összehasonlító elemzést készítek, hogy megtudd ingatlanod valós piaci értékét!

Social

Kövess a közösségi médiában

Scroll to Top