Referenciák

Dávid nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a régi otthonunkat jó szívvel adjuk tovább, és sokat segített abban is, hogy új lakásunkat is meg tudjuk vásárolni! Profi hozzáállás, kreatív ötletek, rugalmasság – jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Zsuzsi és Attila

Mint megtapasztaltam az ingatlanpiac egy vad világ. Szerencsés vagyok, mert Dávid tanácsai és meglátásai igen hasznosnak bizonyultak és mint jó vezető, segített elkerülni a hibákat és jó döntéssel zárni az értékesítést!

Az ingatlan marketing tevékenység profi szinten volt levezényelve és egy a jelenlegi helyzetben mindenhol hallható ingatlanpiaci megtorpanás ellenére Dávid kevesebb, mint egy hónap alatt levezényelte az adásvételt.

Molnár Péter testépítő világbajnok

Dávidot majdnem napra pontosan egy éve ismertük meg és az elmúlt egy év során több ingatlanunk értékesítésében is segítségünkre volt. Munkája sikerességét mutatja, hogy mindhárom ingatlan – bár nagyon eltérő típusú és értékű ingatlanokról beszélhetünk – rövid időn belül új tulajdonosra talált az elképzeléseinknek megfelelő kondíciókkal.

Ne tévesszen meg senkit fiatal kora, mert személyiségében szerencsésen egyesíti a mai kor gyorsaságát, rugalmasságát és kreativitását, azonban (ha jól tudom) eddigi öt éves szakmai tapasztalata alapján már egyben kellő óvatossággal és megfontoltsággal is kezelte megbízásainkat. Mi nagyon elégedettek voltunk munkájával, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki ingatlant venni-, vagy eladni szeretne. Kívánunk neki továbbra is az eddigiekhez hasonló szakmai sikereket és sok boldogságot feleségével és kislányával, Lorával!

Mónika és Gábor

Dávidban egy lelkes, gyors, segítőkész, kedves embert ismertem meg, aki eloszlatta bennem az Ingatlanközvetítők felé állított általános sztereotípiákat! Minden terhet levett a vállamról, amit ezúton is köszönök neki!

Mészáros Edit

Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni a Prielle Kornélia utcai ingatlan adásvételének létrejöttével kapcsolatos erőfeszítéseitekért.

Példaértékű volt az a szakmaiság és emberi hozzáállás, amivel a helyzetet Mindketten kezeltétek.
Külön is szeretnék köszönetet mondani a gyorsaságotokért és a rugalmasságért, aminek eredményeként az első kapcsolatfelvétel napját követő KEVESEBB MINT EGY HÉTEN BELÜL sor kerülhetett az Adásvételi Szerződés aláírására!

Köszönöm, hogy akceptáltátok azon kérésemet, hogy a szerződés ellenjegyzésére az ügyvédi irodában kerülhessen sor, ezzel jelentős többlet-költséget takarítva meg számomra.

Amennyiben a családban, ismerősi körben a közeljövőben ingatlan adás-vétel kerül fókuszba, bizton ígérhetem, hogy Benneteket foglak ajánlani, mert tudom, hogy megnyugtató módon képviselitek nem csak a megbízó, de a vevő érdekeit is.

Kerékjártó Gábor

A Bartók Béla út 11-13. sz. alatti lakásunkat 3 hónap alatt értékesítette. Miközben mi külföldön voltunk, és a Vevő szintén, telefonon keresztül folytatott le áralkut közöttünk sikeresen. Nagy rugalmasságot és problémamegoldó képességet tapasztaltunk az Ön részéről és ugyanakkor célratörő határozottságot is az értékesítés során, valamint a szerződéskötéssel kapcsolatos ügyintézésnél. Együttműködését köszönöm, és szakmai sikereihez gratulálok.

Eleődné Erney Hanna

Nem volt egyszerű feladata Dávidnak, és nem elsősorban a lakás eladására gondolok. Szoros menetrend és nagyon sűrű munkarend jellemez, ez Őt azonban nem tántorította, türelmesen várta, hogy visszahívjam, hozzám időzítette a teendőket. Akkor sem tűnt meglepettnek, mikor kiderült, mégsem tudunk egyhamar kiköltözni, neki ez sem jelentett akadályt. Profizmusa, a munkához való hozzáállása és a rugalmassága olyan előnyök, amelyek így együtt ritkán szoktak járni. Nagyon örülök, hogy végül 3 nap alatt eladta a lakást, ezzel is bizonyítva, hogy nála jobb helyre nem kerülhetett volna a régi otthonunk. Ajánlom Dávidot minden olyan lakáseladás előtt álló embernek, akinek 1. eddig rossz tapasztalatai voltak az ingatlanosokkal, de hajlandó megváltoztatni a véleményét, 2. akik elfoglaltak, és szívesen bíznák az eladást egy igazi profira, 3. akik a legjobb ár-érték arányban kívánják eladni az ingatlanjukat. Én maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm, Dávid!

Kele Dóra

Szerintem Dávid sikeréhez nagyban hozzájárul udvarias, türelmes viselkedése. Rendkívül szorgalmas, nagyon igyekszik alkalmazkodni mind az eladó, mind a vevő időbeosztásához, és a személyiségükhöz is. Mindenben szolgálatkész, nem „siet” állandóan, mint manapság mindenki. Ezek fontos erények a jó üzletembernél.

További sikereket kívánok, biztos vagyok benne, hogy bárki más is jól fog járni, ha lakása értékesítését Dávidra bízza.

Koós Flóra

Dávid munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk, kommunikatív, megbízható embernek ismertük meg!

Együttműködésünket pontosság és eredményesség jellemezte a részéről!

Kurán Viktor

Ezúton szeretném megköszöni a 7. kerület Hernád utca 43 alatt található 80 nm-es lakásom értékesítésében nyújtott segítségét. Nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy késve befutó kollégája helyett Önre bíztam megfelelő vevő megtalálását. Külön köszönet illeti, amiért tekintettel volt arra, hogy kisgyerekes anyukaként nem tudtam érdemben közreműködni a lakás bemutatásában és vállalta, hogy kulccsal beengedi az érdeklődőket. Mivel tudom, hogy főleg a budai oldalon dolgozik, voltak fenntartásaim a lakás árának meghatározása kapcsán, de örülök annak, hogy megfogadtam a tanácsát, mert nagyon reálisan mérte fel a lehetőségeket és kifejezetten elégedett vagyok a kialakult végeredménnyel. A humoros hirdetés és a higgadt, türelmes, magabiztos ügyfélkezelés szintén elismerésre méltó. Összességében azt gondolom, hogy Ön az értékesítés során megismert ingatlanközvetítők élvonalába tartozik. Ha úgy alakul, hogy ismét a belvárosba költöznénk, vevőként is mindenképpen keresni fogjuk.

Steer-Abod Márta

Dávidot határozott, odafigyelő ingatlanközvetítőnek ismertük meg, aki figyelembe vette mind eladói, mind vevői kívánalmainkat. Feleslegesen nem zavart minket, csak akkor keresett fel, ha komoly érdeklődő jelentkezett.

Örülünk, hogy vele vettük fel a kapcsolatot és hálásak vagyunk, hogy megkönnyítette e területen az életünket.

Lendvay Anita

A 1115 Budapest, Kelenföldi út 52 11/2 szám alatti ingatlan eladásával bíztunk meg 2014 februárjában. A lakás szeptemberben talált vevőre.
Ez a nyolc hónap azt mutatja, hogy a lakás nem volt könnyen eladható. Ezt az is bizonyítja, hogy korábban több különböző ingatlaniroda megbízásával próbálkoztunk sajnos eredménytelenül.

A Te munkád során viszont jó néhány érdeklődővel találkoztunk, érkezett nem egy árajánlat is. Ez nagy előrelépés volt a közreműködésedet megelőző sikertelen hónapok után.
Többnyire megosztotta lakáskeresőket az ingatlan környezete és elhelyezkedése: vasúti pályaudvar közelében volt, valamint a helyi közlekedés sok vonalának is itt volt a végállomása. Ergo zaj, viszont nagyon jó megközelíthetőség jellemezte.
A kitartó igyekezetednek köszönhetően végül vevőre találtunk.

Úgy gondolom, hogy az eredményességhez nagyban hozzájárult az a motiváció és kitartás, a munkádat jellemzi. Mindig volt egy-két jó ötleted, hogyan lehetne az állóvizet felkavarni. hogy jöjjenek vevők.

Ingatlan adás-vétellel kapcsolatos ügyekben szívesen foglak ajánlani bárkinek, aki ilyesmin töri a fejét.

További sikeres munkát kívánok!

Péli Gábor

Köszönjük a munkádat lakásunk eladásánál. Teljesen meg voltunk elégedve és örülünk, hogy ilyen gyorsan sikerült. Ha valamilyen kérdés vagy probléma merült fel idő közben készségesen álltál rendelkezésünkre és meg tudtuk beszélni vagy jó tanácsot kaptunk. Időpontok egyeztetésével sem volt probléma, és jó érzés volt, hogy majdnem minden nap jöttek érdeklődők és a legtöbben láttak benne fantáziát, lehetőséget akár egy kis átalakítással is. Visszajelzést is kaptunk folyamatosan tőled, hogy kinek mennyire tetszett és hogy mennyire érdekli komolyan. Kérésemet is figyelembe vetted és jól bemutattad a lakást, természetesen, ha szükség volt rá mi is válaszoltunk a felmerülő kérdésekre. Úgyhogy csak ajánlani tudunk mindenkinek, aki azon gondolkozik, hogy megbízzon-e egy ingatlan közvetítőt lakása, háza értékesítésével.

További sikeres munkát kívánunk:

Nagy Anikó és Deés György

Cégünk a 1114 Budapest Móricz Zsigmond körtér 4. sz. alatti lakás eladásával kapcsolatosan adott megbízást Dávidnak. Az együttműködésünk alatt megbízható, szavahihető, nem hitegető embernek ismertük meg. Minden esetben megfelelő információt nyújtott az ingatlan bemutatásáról és kellő időben tájékoztatott minket, ha valaki megtekintést szeretett volna. Az erőfeszítései végül az ingatlan sikeres értékesítését eredményezték, ahol mint mindig mindent megtett a minél gyorsabb és gördülékenyebb adás-vétel lebonyolításáért.

További sikeres munkát kívánunk!

Gyurasits Bence Hungeod Kft.

Dávid 2014. nyarán segített eladni Szent Gellért-tér közeli négyszobás lakásomat. Első telefonhívása csak egy volt a sok ingatlan referens közül, akiket alapból elutasítottam, de rendkívüli korrekt hozzáállásával és kitartásával végül elnyerte a bizalmamat. Külön örömmel vettem szakértelmét, türelmét és felkészültségét, nem ráerőltetős, hozzáértően “pont elég” kommunikációját pedig eddig csak tőlünk nyugatabbra tapasztaltam ingatlanügyekkel kapcsolatban. Szerződéskötés előtt részletesen elmagyarázta a tervezett stratégiát, a folyamat során visszajelzéseivel végig jelen volt. Csak válogatott, komoly érdeklődőket hozott, nem rabolva egyik fél idejét sem. Sok hónapnyi sikertelen saját hirdetés után Dávid a nehéz piaci viszonyok ellenére is elég hamar talált vevőt, aki korrekt árat adott a lakásért. Munkája alapján csak ajánlani tudom.

Hajnal Soma okl. építészmérnök

Kedves Dávid,

Köszönjük szépen az elvégzett munkát és a sikeres ingatlaneladást.

Az Ön munkájával rendkívül elégedettek vagyunk, figyelembe vette az eladás kapcsán támasztott igényeinket és ezeket tökéletesen végre is hajtotta. Az ingatlan adatbázisba történő felvételekor is alaposan, precízen járt el. Az Ön kedves, megnyerő modora is bizonyára hozzájárult ahhoz, hogy a vevők a mi ingatlanunkat választották. Nagyon fontos volt, hogy jó fotók kerültek fel a hirdetéshez; nagyon informatív volt a szöveg, minden érdemi információ szerepelt benne. .

Az Ön profizmusát sugallta a jól megszervezett lakás bemutatás is. A vevőkkel kitűnően megszervezett látogatási időpontok is hozzájárultak ahhoz, hogy az ingatlant rendkívül hamar, már rögtön a bemutatás első napján, a harmadik nézelődőnek , sikerült eladni.

Reméljük, később az új ingatlanunk vásárlásában is igénybe vehetjük majd az Ön, és ezáltal az irodája szolgáltatásait. További sok sikert kívánok a munkájához!

Éles Anita

Dávid segítségével 2015 januárjában találtunk lakást. A hosszan tartó lakás keresés alatt (2014 októberben kezdtük), úgy éreztük, érezzük hogy ő volt a legkitartóbb és legtürelmesebb ingatlan tanácsadó. Több ingatlan ügynök egy pár lakás megtekintése után mar “elfelejtett” minket vagy éppen rábeszélt volna egy olyan lakásra, ami nem tetszett annyira. Dáviddal mind az email-es és telefonos kommunikáció könnyeden és gyorsan működött, ez fontos szempont. Pozitív volt az is hogy ha mi nem hívtunk, akkor o jelentkezett. Tanácsai egy részét hasznosítottuk mind a keresés, árajánlat és ártárgyalás alatt. Köszönjük, így egy év távlatában is.

Feri

Szia Dávid, így utólag szeretném megköszönni a sok jó tanácsot és segítséget a lakáskereséssel és eladással kapcsolatban! Sokat tudtam belőle hasznosítani. Nem tudom mennyire jó hír, ha egyszer újra költözünk, biztos Téged kereslek majd; illetve jó szívvel foglak ajánlani ismerőseimnek is.

Anna

Ezúton szeretném megköszönni az Otthon Centrum Csapatának, de elsősorban Török Dávidnak a hosszú hónapokig tartó kitartó munkáját. Dávid fiatal kora ellenére profi módon ráérzett az általam keresett ingatlan paramétereire és valóban kitartó lelkesedéssel küldte az ajánlatokat és járta végig velem az általam kiválasztott lakásokat. Lelkes, munkáját szerető ingatlanügynöknek ismertem meg, akivel a jövőben is szívesen együtt “dolgozom” és másoknak is jó szívvel ajánlok.

Mezey Adrienn

Amikor eldöntöttük, hogy eladjuk a lakásunkat nem szerettük volna ingatlanos közreműködését. Sajnos, nagyon sok negatív véleményt lehet róluk hallani és ezért idegenkedtünk az együttműködéstől. Nagyon sok ingatlanos hívott a lakással kapcsolatban és végül Török Dávidnak adtunk egy lehetőséget, hogy személyesen is találkozzunk és elmondhassa, hogyan tudna abban segíteni, hogy megtaláljuk a vevőt. Érvelésével meggyőzött arról, hogy átgondoljuk az ingatlanos bevonását. Végül úgy döntöttünk, hogy adunk neki egy esélyt arra, hogy megmutassa, mit is tud valójában. Dávid személyében egy alázatos, magabiztos, szorgalmas embert ismertünk meg, aki lerombolta az addig az ingatlanosokról alkotott negatív sztereotípiánkat. Azt csinálta amit elvállalt és figyelt arra, hogy mi eladóként mit és hogyan szeretnénk az eladással kapcsolatban. Szorgalmas munkájával rövid időn belül megtalálta a vevőt és úgy gondolom, hogy ezzel azt is bebizonyította, hogy jól döntöttünk, amikor leszerződtünk vele. Elégedettek vagyunk a munkájával és szívesen ajánljuk másoknak is.

Ambrus Nikolett

Ezúton szeretném, megköszönni a munkáját. Tapasztalatom szerint biztos szakmai háttérrel és jó helyismerettel rendelkezik a XII. kerületben. Nagyon segítőkész volt, gyors és precíz ügyintézéssel állt rendelkezésünkre és segített rövid időn belül megtalálni a nekünk megfelelő lakást.

Nyugodt szívvel fogom ajánlani más ismerőseimnek is ingatlanvásárlással vagy értékesítéssel kapcsolatban.

Szerdahelyi Zita

Ezúton szeretnénk megköszönni sikeres lakásértékesítési munkáját. Alig több mint egy hónappal a megbízásunktól számítva már alá is tudtuk írni az eladási szerződést, ami gyors és igen hatékony munkáját dicséri. Kiemelnénk a szempontjainkat messzemenően respektáló hozzáállását és udvarias, ugyanakkor meggyőzően határozott tárgyalási stílusát. Együttműködésünk, kapcsolatunk az ügymenet alatt végig kifogástalan volt, a vevőjelölttel kapcsolatos tanácsai, érvei helyesnek bizonyultak. Csak így tovább! Sok sikeres üzletkötést kívánunk, Szívélyes üdvözlettel

Székely László és neje

Örülök, hogy kizárólagosan Önt bíztam meg budai lakásom értékesítésével, bár személyesen nem találkoztunk, részletes telefonos megbeszéléssel, emailes kapcsolattartással ez egyáltalán nem jelentett problémát. A piacot teljesen jól átlátja, kezeli. Tetszett a rendszeres, havi beszámoló, kapcsolattartás. Végig azt éreztem, hogy maximálisan az én érdekeimet képviselte és ez igazán megnyugtató, jó érzés volt. Megbízható, pontos, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Tovább szép sikereket kívánok!

Illés Anikó

Török Dávid telefonon keresett meg, a kettőnk közt kötött megállapodás aláírása után heti 2-3 jelentkezőt hozott és egy hónapon belül ALKU NÉLKÜL, limitáron eladta a lakást. Munkájával és hozzáállásával nagyon elégedett voltam, ezúton is köszönöm a segítségét.

Gyimesi Kristóf

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a munkájáért, melyet véleményünk szerint kiválóan és teljes megelégedésünkre elvégzett.
A közöttünk létrejött megbízási szerződés 6 hónap időtartamra szólt, az ingatlan eladása viszont -meglepetésünkre- kb. 3-4 hét múlva megtörtént.
Külön kiemelném és köszönet érte, hogy minden az előzetes megbeszélésünk szerint betartásra került, a kérdéseinkre mindenkor megfelelő, segítőkész választ kaptunk, és ami szerintünk fontos és megnyugtató volt, folyamatos tájékoztatást is a megtett lépésekről.
Ami a mi fő szempontunk volt az ingatlanközvetítő megbízásakor, – hogy nincs időnk a lakás eladásával foglalkozni, – teljes mértékben megvalósult, ezzel levéve ennek terhét a vállunkról. Török Úr mindent intézett helyettünk, korrekt, kiváló módon, magas fokú szakmai hozzáértésről téve tanúbizonyságot.
A tapasztalataink alapján szívesen ajánljuk Török Urat mindenkinek, aki ingatlanértékesítésben egy megbízható, korrekt, szakmailag kifogástalan ügyintéző munkáját szeretné igénybe venni. Tisztelt Török Úr! További munkájához sok sikert, és jó egészséget kívánunk!

Bella Zoltán

Török Dávid vezető tanácsadóban kiváló ingatlanközvetítő szakembert ismertem meg.
Járatos a szakmában, motivált, kitűnő hirdetményt állít össze az eladandó lakásról. Kapcsolatai révén- igen hamar – komoly érdeklődőket hoz a lakás megtekintésére. Az eladó kívánságait, egyéni adottságait maximálisan figyelembe veszi, csak ajánlhatom bárkinek, aki ingatlant eladni vagy vásárolni kíván.

Kiss Zoltán vízépítő mérnök

Amikor elhatároztuk a párommal, hogy lakást keresünk a környezetünk figyelmeztetett, hogy bizony kemény fába vágtuk a fejszénket. A kiválasztási tortúra után már csak az adásvétel, hitelügyintézés nagyobb rémálom. Történetünk mégis teljesen másképp alakult. Dáviddal egy kiszemelt ingatlan hozott össze minket, és őszintén mondhatom, hogy nagyon sokat változott az lakásvásárlás folyamatáról alkotott véleményünk köszönhetően a felkészült szakembernek. Dávid amellett, hogy napra készen, hatékonyan, ám de nem tolakodóan és gyorsan segédkezett az ingatlan kiválasztásában, segítségünkre volt a felmerülő összes a lakással kapcsolatos ügyintézésben is. Az ő ajánlásával választottunk hitel tanácsadót és ügyvédet is, az ő munkájukkal is elégedettek voltunk. Nagyon tetszett, hogy a teljes folyamaton végig kísértek bennünket, ez számunkra nagy értéket képvisel, köszönjük szépen!

Valasek Dorottya és Varga Ádám

Dávidot több ingatlanügynök meghallgatása után bíztuk meg a lakás értékesítésével. Mind a fellépése, mind a vázolt stratégiája szimpatikus volt, később az irodában pedig láttuk a munkájáért kapott serlegeket mint visszaigazolást. Kapcsolatunk a kölcsönös bizalmon alapult, nagyszerűen képviselt a vevők felé. Külföldi ügyfél esetén angolul is remekül bemutatta az ingatlant. Maximálisan tudjuk ajánlani, különösen a prémium lakások esetében.

Posgai Csabáné és Szabolcs

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember olyan munkát végezzen, amit szeret, különösen igaz ez a szolgáltatói tevékenységben. Amit tapasztaltam ingatlan eladásom során az az, hogy e nélkül az ingatlan szakértő nem fog jól dolgozni.
Amikor az ingatlan értékesítőkkel szembeni előítéleteim már-már beigazolódni látszódtak, az utolsó előtti pillanatban megjelent Dávid. Őszintén, világosan, nem tolakodóan tájékoztatott a lehetőségekről, reálisan vázolta fel mit várhatunk, mit kaphatunk. Nem csalódtam benne, azt kaptuk, amit ígért, sőt attól még sokkal, de sokkal többet.
Török Dávid személyében egy rendkívüli fiatalembert ismerhettünk meg, kedves, barátságos, figyelmes és nagyon szereti a munkáját. Az értékesítés során folyamatos kapcsolatot tartott velünk, és mindvégig figyelt ránk, mint ügyfélre és, mint emberre. Szinte az első pillanattól tisztában volt a lakás előnyeivel és hátrányaival, különösen nagy szakértelemmel, tudással, agilitással végezte a munkáját. Mindezt bizonyítja az, hogy teljesítette a kérésünket: „gyorsan és jó áron add el a lakásunkat”.
Török Dávid munkájával maximálisan elégedett vagyok, és örülök, hogy velünk, értünk dolgozott.

Szandai Szilvia

Önt a BP. VI. ker. Rózsa utcai ingatlanunk értékesítésével bíztuk meg. Az értékesítés során Ön folyamatosan tájékoztatást adott az érdeklődőkről, megtekintőkről. Felhívta a figyelmet, hogy milyen kifogások miatt nem adtak vételi ajánlatot a megtekintők, és tanácsot adott az ingatlan eladhatóságához árcsökkentési javaslattal. Rugalmasan kezelhettük az eladás során felmerülő tisztázandókat (egyszerű e-mail váltás, telefon).

A vevői közvetítés és az alkalmazott eladási taktikában komoly segítséget nyújtott. Köszönjük munkáját.

Reményi László

Én eredetileg nem akartam ingatlaniroda segítségét igénybe venni a lakásunk eladásához.
Dávid keresett meg a magán úton elindított hirdetésem alapján, és egy személyes beszélgetés után döntöttem úgy, hogy megbízom benne és igénybe veszem az OC segítségét.
A megállapodásban megbeszélteket maradéktalanul betartotta, rugalmasan és megbízhatóan intézte az értékesítést. A vételárral kapcsolatban is az érdekeinket figyelembe véve tárgyalt és sikerült az elképzelt áron értékesíteni a lakást. Áprilisban kötöttünk szerződést, és május elejére megvolt a vevő.
Udvarias, rugalmas, szakmájában tájékozott, naprakész, és megbízható embert ismertem meg személyében. Maximálisan elégedett vagyok az együttműködésünkkel, nem bántam meg, hogy végül irodán keresztül értékesítettük a lakást, és örülök, hogy Dávidot megismertem.

Mészárosné Ágnes

Dávid meglepően profi módon kezelte a lakáseladásunkat.
A megbízásunk első időszakában felmerülő kétségeinket eloszlatta az árváltozás utáni rendkívül gyors eladás. Mind az árcsökkenés érezhetőségében, mind a vevőjelöltek kilétében beváltak a “jóslatai” , valóban érti a dolgát.
Ezúton is köszönjük a rugalmasságát (az elején az albérlőinkkel való egyezkedés miatt), a megbízhatóságát (a kulcsátadás miatt), és a becsületességét (saját számlaadás miat).

Köszönjük!

Diaz-Nyári Krisztina

2017. máj. 17.